Over Bouwfestival XXL

HET BOUWFESTIVAL VOOR DE ECHTE BOUWER
IN DE JAARBEURS UTRECHT

Het inmiddels bekende Bouwmaat XXL, maar dan net even iets anders: op 9 en 10 juni 2022 is het eindelijk weer zo ver: het Bouwfestival XXL, dé beurs voor echte professionals in de bouw, maar dan net even anders. Een beurs met een festivalgevoel, veel leveranciers, inspiratie, fun en beleving. Zo kan je het nuttige met het aangename verenigen en is het meteen een dagje uit. Tevens hét moment om in gesprek te gaan met Bouwmaat leveranciers en Bouwmaat medewerkers.

Geschiedenis

Bouwfestival XXL is voortgekomen uit twee succesvolle edities van het Bouwmaat XXL evenement.

2015

Op 26 november 2015 organiseerde Bouwmaat voor de eerste keer het ‘Bouwmaat XXL Event’ (BXXLE). Een groot feest in Autotron Rosmalen, waar ruim 2500 bezoekers genoten van eten, drinken, leveranciers beurs en optredens van diverse artiesten waaronder Jeroen van der Boom, Gerard Joling en de Diva’s of Dance. De reacties van klanten en leveranciers waren overweldigend.

 

2018

Op ruim 6000 m2 beursvloer in de Jaarbeurs in Utrecht vond op 25 mei 2018 de tweede editie van het Bouwmaat XXL Event plaats. Ruim 70 merken uit de sector presenteerden er hun diensten, producten en beursaanbiedingen op een stand. Op het Bouwmaat Toolboxplein konden bezoekers terecht voor de services van Bouwmaat. Kortom; dé plek voor professionele bouwers en leveranciers om met elkaar in gesprek te gaan en inspiratie op te doen.
Voor deze tweede editie van het Bouwmaat XXL Event is de organisatie terug naar de tekentafel gegaan. Aan de hand van feedback van klanten en vestigingen is het programma aangepast. En met succes. Vanaf 15.00 uur stroomden de bezoekers binnen en door de goede sfeer ging het feestprogramma door tot laat in de avond. De combinatie van een beurs en een informelere feestavond is de bezoekers goed bevallen.

2020 EN 2022

Helaas is de 2020 editie niet doorgegaan vanwege corona, maar met de plannen voor die editie als blauwdruk, zijn we opnieuw aan de slag gegaan. Met als resultaat Bouwfestival XXL: hét event voor eigen bazen in de bouw.
Met nog meer leveranciers en nog meer beleving.