NIEUWS

Lees het laatste nieuws over Bouwfestival XXL, hét event voor eigen bazen in de bouw. Je vindt hier onder andere informatie over het programma, de verschillende area’s en wat er allemaal te beleven is.

Exposanten

Milwaukee

Natuurlijk mag Milwaukee niet ontbreken op het Bouwfestival XXL! Naast dat je de M12 en M18 apparaten kunt bekijken is er ook een Packout Robot. 

Lees verder »
Exposanten

Zinsser

Zinsser is al jarenlang het merk voor de vakman bij het oplossen van schilderproblemen. Graffiti, brandschade, noesten, roest, waterkringen, Zinsser is het antwoord voor het

Lees verder »
Exposanten

Uponor

Nathan, leverancier van onder andere Uponor, zal op de beurs aanwezig zijn met een speciale vrachtwagen waarin ze onder andere perskoppelingen en warmtepompen laten zien.

Lees verder »
XXL Academy

XXL Academy presenteert Rico Verhoeven

Op vrijdag 10 juni zal Rico “THE KING OF KICKBOXING” Verhoeven aanwezig zijn op Bouwfestival XXL. Sinds 2004 is hij professioneel kickbokser en sinds 2014 de ongeslagen wereldkampioen, waarmee de titel The King of Kickboxing met recht aan Rico Verhoeven toebehoort.

Lees verder »
Areas

Wat is er te beleven?

Bij binnenkomst besef je het al, dit is zeker geen standaard beurs …. Bij Bouwfestival XXL zijn er 4 areas vol inspiratie, informatie en beleving.

Lees verder »
Exposanten

Knauf

Op de Knauf stand word je met open armen ontvangen om je uitgebreid te informeren over onder meer de voordelen en de toepassing van MP

Lees verder »