Laatste ontwikkelingen van VELUX

Op 9 en 10 juni heet VELUX je van harte welkom op de stand tijdens Bouwfestival XXL. Met een enthousiast team staan zij je te woord, want VELUX heeft naast de traditionele en bij iedereen welbekende dakramen uiteraard nog veel meer te bieden. Anno 2022 is de rol van meer daglicht, voldoende frisse lucht, wooncomfort en duurzaamheid belangrijker dan ooit. In het brede assortiment vind je dan ook naast de dakramen, daklichten, dakkapellen, raamdecoratie en rolluiken.

2IN1 EN 3IN1 DAKRAMEN​

Een nieuw dakraam en meteen ook extra daglicht in huis kunnen krijgen is tegenwoordig eenvoudiger dan ooit met 2in1 en 3in1 dakramen. Binnen één klus kan je meerdere ramen met één kozijn monteren, precies zoals je gewend bent bij een enkel dakraam met één installatiepakket.

Beloon jezelf met VELUX Rewards!

Ben jij monteur van VELUX assortiment? Vergeet jezelf dan niet te belonen met VELUX Rewards voor elke aankoop van geselecteerd assortiment via Bouwmaat. 

Een product dat onderdeel is van de VELUX Rewards levert een (E-) voucher op, die kan worden uitgegeven bij partners zoals MediaMarkt, BOL.com, ZALANDO, Ticketmaster, IKEA, De Bijenkorf of Weekendjeweg. De vouchers kunnen worden opgespaard of direct worden uitgegeven. Wil je weten hoe het werkt? Kijk dan op VELUX.nl/rewards of laat het je uitleggen op de stand.

Take-back service

VELUX voelt zich verantwoordelijk voor bouwafval en dat betekent dat VELUX zich er ook actief voor inzet. Met de Take-back service zamelen ze VELUX dakramen gescheiden in, waarna deze worden getransporteerd en gedemonteerd. Na demontage ontstaan er nieuwe grondstofstromen als glas, hout, aluminium en kunststoffen. Zo worden kostbare grondstoffen gered van de enorme afvalberg. Hiermee onderneem je duurzaam en betaal je minder voor het afvoeren van regulier bouwafval. Hoe je dit aanvraagt en hoe dit werkt leggen ze je uiteraard graag uit op Bouwfestival XXL 2022 in Jaarbeurs Utrecht!

Exposanten

Milwaukee

Natuurlijk mag Milwaukee niet ontbreken op het Bouwfestival XXL! Naast dat je de M12 en M18 apparaten kunt bekijken is er ook een Packout Robot. 

Lees verder »
Exposanten

Zinsser

Zinsser is al jarenlang het merk voor de vakman bij het oplossen van schilderproblemen. Graffiti, brandschade, noesten, roest, waterkringen, Zinsser is het antwoord voor het

Lees verder »