Contact

locatie & bereikbaarheid

Bouwfestival XXL vind plaats op de Jaarbeurs Utrecht in hal 7 & 8. De Jaarbeurs vind je in het hart van Nederland. Midden in Utrecht. Het complex is eenvoudig te bereiken met auto en openbaar vervoer. Alle informatie hierover vind je op de website van Jaarbeurs.

Veel gestelde vragen

Op 9 en 10 juni in Jaarbeurs Utrecht. Open van 14 uur tot 20 uur.
In Jaarbeurs Utrecht, daar zijn twee hallen (7 en 8) die in het teken staan van Bouwfestival XXL.

Donderdag 9 juni
14.00 – 20.00 uur.

Vrijdag 10 juni
14.00 – 19.00 uur.

VIP toegang tot Bouwfestival en exclusieve feest:
14.00 –  23.00 uur
Let op: De deur sluit om 20.00 uur. Voor toegang tot het feest dien je in het bezit te zijn van een VIP ticket. Vraag in jouw Bouwmaat vestiging voor meer info.  

Het programma (onder voorbehoud van wijzigingen) kun je vinden op de pagina “Programma“.

De plattegrond en standindeling volgt later. Houdt deze website goed in de gaten.

Nee, alle professionele bouwers zijn welkom bij het tweedaagse evenement. De toegang is zelfs gratis, je hoeft je alleen aan te melden via bouwfestivalxxl.nl . Let op, dit geldt niet voor het XXL Feest op vrijdagavond. Dit is alleen toegankelijk voor klanten van Bouwmaat die hiervoor hebben gespaard en een speciaal ticket hiervoor hebben.

Daarnaast is er ook toegang voor toekomstige bouwers, bijvoorbeeld laatste jaars (V)MBO studenten die een carrière willen starten in de bouw. Bouwfestival XXL is het ideale podium om kennis te maken met het vak, de leveranciers en natuurlijk Bouwmaat als groothandel.

 Je kunt tickets voor het Beursfestival XXL bestellen op deze website. Direct na inschrijving ontvang je jouw e-ticket per mail. Tickets reserveren doe je hier.

Nee, de toegang voor beide dagen is gratis van 14 uur tot 20 uur. Bestel jouw tickets via https://bouwfestivalxxl.nl/tickets/

Jazeker, via www.bouwfestivalxxl.nl kan je voor de donderdag en de vrijdag gratis tickets aanvragen. Hiermee heb je toegang tot 1 van de 2 dagen voor het festivalterrein. Op donderdag heb je eveneens gratis toegang tot de uitreiking van de Vakwerk Awards. Op vrijdag is het XXL Feest alleen voor genodigden.

Nee, het is wel belangrijk dat je jouw ticket meeneemt naar het event. Dit mag uitgeprint of digitaal. Bij de toegang staan wordt je ticket gescand.

Ja, dat kan. Onze voorkeur gaat er wel naar uit dat je jouw ticket vooraf besteld, in verband met veiligheidsvoorschriften.

Voor de actieve spaarders zullen 10 consumptiemunten beschikbaar worden gesteld., hier van kan je enkele drankjes en wat te eten aanschaffen. De rest is voor eigen rekening. Voor de klanten op de gastenlijst geldt in principe dat de consumpties voor eigen rekening zijn.

Een digitaal ticket op je smartphone is voldoende. Heb je die ook niet bij je? Vraag dan het personeel om hulp.

Je kunt de algemene voorwaarden voor een bezoek aan Bouwfestival hier lezen.

het Bouwmaat XXL event was een beurs met aansluitend een feest. het Bouwfestival XXL is een beurs met een festivalgevoel, veel leveranciers, inspiratie, fun en beleving.

Bij Jaarbeurs is volop parkeergelegenheid. LET OP:dit is wel betaald parkeren.
Als je met de auto naar Jaarbeurs komt, is het belangrijk van te voren te kijken of je op parkeerterrein P1, P2, P3 of P4 wil parkeren. Afhankelijk van de Jaarbeurs-locatie waar je naartoe gaat, kun je voor het dichtstbijzijnde parkeerterrein kiezen. We adviseren je om het onderstaande navigatieadres van het betreffende parkeerterrein aan te houden of vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met daarop de aanduiding ‘Jaarbeurs’ te volgen.
 
P1: Graadt van Roggenweg, Utrecht (Google Maps)   
P3: Van Zijstweg, Utrecht (Google Maps)                         
P4: Truus van Lierlaan, Utrecht (Google Maps)   
 
  • de parkeerterreinen zijn 24/7 geopend
  • het parkeertarief bedraagt € 4,- per uur
  • het dagtarief op P2 en P4 is € 16,- en op P1 en P3 € 20,-
  • het dagtarief is datumgebonden
  • bij de betaalautomaten kun je uitsluitend pinnen
  • zeer incidenteel kunnen parkeerregels afwijken indien er een mobiliteitsplan van kracht is
 
Op dit moment is Entree West gesloten, om deze reden kun je alleen gebruik maken van Entree Oost.
 
Meer informatie vinden je op de site van de Jaarbeurs.

Bij Jaarbeurs is het betaald parkeren.

  • het parkeertarief bedraagt € 4,- per uur
  • het dagtarief op P2 en P4 is € 16,- en op P1 en P3 € 20,-
  • het dagtarief is datumgebonden

 

Een goed alternatief is het openbaar vervoer. Zowel het busstation van Utrecht als het Centraal Station zijn op loopafstand.

Check voor je vertrek actuele reistijden- en informatie of plan je reis via 9292.

Op het parkeerterrein van Jaarbeurs is het mogelijk om je elektrische auto op  op te laden.

Jouw gegevens worden gebruikt voor ticketregistratie. Daarnaast zijn wij natuurlijk erg nieuwsgierig naar jouw beurservaring. Daarom bestaat de mogelijkheid dat we je achteraf ook nog een enquête sturen.

Jaarbeurs heeft bewaakte garderobes waar je voor € 1,50 per item een jas en/of bagage kwijt kunt. Garderobes bevinden zich bij entree west en entree oost in het Event & Exhibition Centre en bij de receptie in het Beatrixgebouw. De garderobes zijn geopend tijdens beurzen en evenementen. Daarnaast zijn er in het Event & Exhibition Centre lockers te huur voor € 3,- per dag.

Jaarbeurs heeft bewaakte garderobes waar je voor € 1,50 per item een jas en/of bagage kwijt kunt. Garderobes bevinden zich bij entree west en entree oost in het Event & Exhibition Centre en bij de receptie in het Beatrixgebouw. De garderobes zijn geopend tijdens beurzen en evenementen. Daarnaast zijn er in het Event & Exhibition Centre lockers te huur voor € 3,- per dag.

Ben je iets vergeten of verloren tijdens je bezoek aan Jaarbeurs, bekijk dan de website iLost. Hier vind je dagelijks een update over alle gevonden voorwerpen bij Jaarbeurs.

In het gebouw zijn verschillende foodstands aanwezig. Het is mogelijk om gedurende de dag, rond gezette tijden, te eten en drinken.

Binnen roken is niet toegestaan. Voor rokers is er een gelegenheid om bij het rokers-gedeelte (buiten) een sigaretje te roken.

De locatie is rolstoel- toegankelijk. Wel is het mogelijk dat niet aan alle belevingen kan worden meegedaan.

Op het terrein kunnen er foto’s van je gemaakt worden. Bij portretfoto’s zal er altijd eerst toestemming gevraagd worden voor het gebruik ervan.

Er is veel moois te zien tijdens Bouwfestival XXL. Wil je ergens een foto van maken, vraag dit dan even aan de betreffende standhouder.

Meer over Bouwfestival XXL

Het inmiddels bekende Bouwmaat XXL, maar dan net even iets anders: op 9 en 10 juni 2022 is het eindelijk weer zo ver: het Bouwfestival XXL, dé beurs voor echte professionals in de bouw, maar dan net even anders.

Meer over de geschiedenis van het Bouwfestival kun je hier lezen.

Vragen

Heb jij een andere vraag? Neem dan contact op met de Bouwmaat klantenservice of bekijk de veelgestelde vragen onder aan deze pagina.

Telefoonnummer: 033-2992889 |  E-mailadres: klantenservice@bouwmaat.nl

Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur