Milwaukee

Natuurlijk mag Milwaukee niet ontbreken op het Bouwfestival XXL! Naast dat je de M12 en M18 apparaten kunt bekijken is er ook een Packout Robot. 

En kun je jouw krachten meten op een rodeo-stier! Kortom, genoeg te beleven bij Milwaukee.

M12

De M12 FUEL™ serie van Milwaukee is ontworpen voor jou, de slimme bouwer. De machines leveren uitstekende prestaties en zijn daarbij zeer compact. Er zijn drie exclusieve Milwaukee® innovaties op deze nieuwe serie toegepast. Daardoor hebben alle machines uit de M12 FUEL™ reeks een lange werkduur, een verbeterd vermogen en zijn ze duurzaam. Precies waar je naar op zoek bent!

M18

Vooral bij extreem zware toepassingen worden vaak nog gesnoerde machines gebruikt. Dit zorgt wel eens voor de nodige irritaties. Dat is verleden tijd bij Milwaukee®! Met de nieuwe 12.0 Ah accu hoef je geen gesnoerde machines meer te gebruiken om de meest extreme klussen af te handelen. Daarnaast beschikt de accu over een duurzaam frame met schokbestendige separatoren zodat hij optimaal beschermt wordt bij trillingen. Daardoor kan hij prima tegen een stootje. Tot slot zit er een LED-indicatie over het accupack die aangeeft hoe vol de accu nog is. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Milwaukee Packout

Gereedschapskoffers, organisers en gereedschapstassen zo opstapelen zodat het werkt voor jou? Dat kan met het Milwaukee PACKOUT™ modulair opbergsysteem. Het is het meest veelzijdige, flexibele en duurzame modulaire opbergsysteem in de industrie. Zo kun je de verschillende trolleys, boxen en tassen uitwisselen en vergrendelen

Lees meer over de producten van Milwaukee

Exposanten

Zinsser

Zinsser is al jarenlang het merk voor de vakman bij het oplossen van schilderproblemen. Graffiti, brandschade, noesten, roest, waterkringen, Zinsser is het antwoord voor het

Lees verder »