Soufiane “Tiki Taka” Touzani

Kom 9 juni om 17.00 uur naar het Podium op het Bouwfestival XXL en luister naar het verhaal van Soufiane Touzani!

Soufiane Touzani is de aanvoerder van TouzaniFC en met een intrigerend verhaal achter Touzani neemt hij je mee hoe je tegenslagen omzet in kansen. In de jeugd mocht hij dromen van een toekomst als professioneel voetballer, maar door een ernstige vergroeiing in zijn wervelkolom viel zijn droom in duigen. Maar bij de pakken neer zitten deed hij niet. Als freestyle voetballer zijn vele deuren in de voetbalwereld geopend voor Touzani. De groten der aarde heeft hij panna’s gegeven en onder de jeugd is hij een fenomeen. Tou-Zaaa-Niiiii heeft als YouTuber meer dan 1 miljoen abonnees en naast freestyle voetballer is hij een zeer succesvol ondernemer. Op 9 juni om 17:00 deelt hij zijn verhaal met het publiek tijdens Bouwfestival XXL.

Exposanten

Milwaukee

Natuurlijk mag Milwaukee niet ontbreken op het Bouwfestival XXL! Naast dat je de M12 en M18 apparaten kunt bekijken is er ook een Packout Robot. 

Lees verder »
Exposanten

Zinsser

Zinsser is al jarenlang het merk voor de vakman bij het oplossen van schilderproblemen. Graffiti, brandschade, noesten, roest, waterkringen, Zinsser is het antwoord voor het

Lees verder »