Zinsser

Zinsser is al jarenlang het merk voor de vakman bij het oplossen van schilderproblemen. Graffiti, brandschade, noesten, roest, waterkringen, Zinsser is het antwoord voor het gronden en afwerken van vele moeilijke ondergronden. De hechtprimers en muurverven kennen bovendien een ongekende snelheid qua overschilderbaarheid: variërend van drie kwartier tot maximaal twee uur!

Het merk Zinsser heeft een mooie en opvallende geschiedenis. Het werd opgericht in 1849, toen William Zinsser de eerste Schellakmakerij van de Verenigde Staten opende en Schellak-verfproducten op de Amerikaanse markt introduceerde.

Het bedrijf bleef zich doorontwikkelen en heeft inmiddels meer dan 170 jaar aan ervaring met probleemoplossende producten van een zeer hoge kwaliteit. Het assortiment is in de loop der jaren natuurlijk flink uitgebreid. Hierbij zijn de waarden van oprichter Zinsser eigenlijk nooit uit het oog verloren en kwaliteit en innovatie staan nog altijd hoog in het vaandel. Zinsser biedt dan ook op een eenvoudige manier een oplossing voor elk schilderprobleem, binnen en buiten. Professioneel, maar vooral zeer snel!

Meer over de producten van Zinsser.

Zinsser op de beurs

ZINSSER is net als SPS onderdeel van de Rust-Oleum Europe groep, met bekende merken die marktleiders zijn op het gebied van verven, coatings en afdichtingen. Kom naar de stand van SPS op Bouwfestival XXL om te darten met Co Stompé of ga kijken hoe kunstenaar Frank Willems olievaten beschilderd

Exposanten

Milwaukee

Natuurlijk mag Milwaukee niet ontbreken op het Bouwfestival XXL! Naast dat je de M12 en M18 apparaten kunt bekijken is er ook een Packout Robot. 

Lees verder »