XXL Academy presenteert Rico Verhoeven

Op vrijdag 10 juni zal Rico “THE KING OF KICKBOXING” Verhoeven aanwezig zijn op Bouwfestival XXL. Sinds 2004 is hij professioneel kickbokser en sinds 2014 de ongeslagen wereldkampioen, waarmee de titel The King of Kickboxing met recht aan Rico Verhoeven toebehoort.
Met zijn vele titels heeft hij daarnaast in Nederland voor een breed publiek de mooie sportieve kant van kickboksen op de kaart gezet en voor #TeamRico gewonnen. Naast atleet, is Rico Verhoeven ook acteur, ondernemer en motivator. Als je iets wilt bereiken dan moet je doorzetten, falen, opstaan en winnen. Met mooie inspirerende verhalen zal Rico Verhoeven het publiek meenemen over hoe hij zijn leven invult en wat hij heeft moeten doen om dit te bereiken.
Exposanten

Milwaukee

Natuurlijk mag Milwaukee niet ontbreken op het Bouwfestival XXL! Naast dat je de M12 en M18 apparaten kunt bekijken is er ook een Packout Robot. 

Lees verder »
Exposanten

Zinsser

Zinsser is al jarenlang het merk voor de vakman bij het oplossen van schilderproblemen. Graffiti, brandschade, noesten, roest, waterkringen, Zinsser is het antwoord voor het

Lees verder »