Festool presenteert nieuwe machines

Kom langs tijdens Bouwfestival XXL bij de stand van Festool en bekijk de nieuwste machines.

  • Festool Accu-afkortzaag KAPEX KSC 60 EB-Basic
  • Festool Accustofzuiger CLEANTEC CTLC MIDI I-Basic
  • Festool Accustofzuiger CLEANTEC CTLC SYS I-Basic

Hieronder in het kort de highlights van de nieuwe machines. Voor meer info kun je natuurlijk terecht op de stand van Festool.

Festool Accu-afkortzaag KSC 60 EB-Basic KAPEX

Onverslaanbaar precieze afkortzaagsneden

Extreem flexibel, ongelooflijk perfect: met aan weerskanten een verstekhoek tot 60 graden en aan beide zijden een hellingshoek tot resp. 47 graden levert de accu-KAPEX zeer precieze resultaten en biedt enorm veel toepassingsmogelijkheden. De tweevoudig gelagerde dubbele geleidekolom garandeert een exacte, soepele geleiding van het zaagblad: zo lukt elke zaagsnede perfect.

Power: Zonder compromissen. Uithoudingsvermogen: eindeloos

De borstelloze EC-TEC-motor van de nieuwste generatie stelt in combinatie met het dubbele-accusysteem vol vermogen en maximaal uithoudingsvermogen ter beschikking: bij alle typische toepassingen voor de gehele werkdag. Net zoals we het van onze netstroommachines kennen. En gelijktijdig met alle voordelen van een accuproduct.

Typisch Festool: slim in systeem

Je realiseert uitstekende resultaten beter en gezonder in het perfect afgestemde systeem. Beter: met zaagbladen voor elke toepassing, dankzij toerentalvoorkeuze met 100 % bij het materiaal passende snelheid, en een zwaaihaak voor directe overname van binnen- en buitenhoeken. Gezonder: het rolbare onderstel voor een ergonomische werkhouding en eenvoudig transport en stofopvangzak voor stofarm werken. Eenvoudig praktisch: met een energiepakket uit accu’s + oplaadapparaat, netjes opgeruimd in de Systainer

Festool Accustofzuiger CLEANTEC CTLC MIDI I-Basic

Stofvrij met accu

Mobiele zaag-, schuur- of boortoepassing: onze compacte stofzuigers voor onderweg passen perfect in het 18V-systeem van Festool. Zo wordt je accu-toepassing stofvrij. Extra plus: comfortabele en snelle Bluetooth® autostart via het accupack of de afstandsbediening.

Onafhankelijkheid zonder te struikelen

Mobieler kan het nauwelijks: compacte vorm, laag gewicht, accu in plaats van kabel.

Grote zuigkracht met accu

Overtuigt met kracht: vergelijkbare power zoals met de netstroom-stofzuiger dankzij 36V-turbine met 2 x 18V-accu’s.

Festool Accustofzuiger CLEANTEC CTLC SYS I-Basic

Mobiel en onafhankelijk

De stofzuiger om overal te gebruiken: compact Systainerformaat, gering gewicht, onafhankelijk van het stopcontact. Daarmee is hij je perfecte begeleider voor service- en kleine werkzaamheden en voor spontaan gebruik tussendoor.

Grote zuigkracht met accu

Overtuigt met kracht: vergelijkbare power zoals met de netstroom-stofzuiger dankzij 36V-turbine met 2 x 18V-accu’s.

Past perfect in het Systainer-systeem

Koppelbaar en combineerbaar. Bovendien ideaal afgestemd op de accu-machines van Festool. Voor extra comfort zorgt de snelle Bluetooth® Autostart via accu of afstandsbediening.

Exposanten

Milwaukee

Natuurlijk mag Milwaukee niet ontbreken op het Bouwfestival XXL! Naast dat je de M12 en M18 apparaten kunt bekijken is er ook een Packout Robot. 

Lees verder »
Exposanten

Zinsser

Zinsser is al jarenlang het merk voor de vakman bij het oplossen van schilderproblemen. Graffiti, brandschade, noesten, roest, waterkringen, Zinsser is het antwoord voor het

Lees verder »