Knauf

Op de Knauf stand word je met open armen ontvangen om je uitgebreid te informeren over onder meer de voordelen en de toepassing van MP 75 Diamant, Diamond Board en de Knauf Brio vloerelementen. Ook krijg je de mogelijkheid om virtueel een muurtje te stucen, even los te gaan tijdens de silent disco en kan je onder het genot van een versterkende smoothie ook iets verrassend nieuws ervaren. Dus kom zeker langs bij Knauf!

MP 75 Diamant sterk verbeterd

Niet nieuw, maar wel sterk verbeterd! De verwerking wijkt niet af van de MP 75 of de Goldband, maar is wel vele malen harder. Deze gipspleister heeft namelijk een hogere oppervlaktehardheid en druksterkte dan andere gipspleisters, waardoor deze drie keer harder is dan Rotband, Goldband en MP 75. Ideaal voor ruimte met hoge belastingen, denk aan scholen, ziekenhuizen en openbare gebouwen. 

Maar denk ook aan de intensief gebruikte ruimtes in woonhuizen als de woonkamer, gang of de keuken. Met dit gips zijn de wanden een stuk minder kwetsbaar en dat is voor de consument een groot voordeel. Probeer Knauf MP 75 Diamant nu uit met het 5=4 voordeel!

Diamond Board, briljant in alle opzichten!

1 Plaat met 6 kwaliteiten. Deze veelzijdige gipskartonplaat heeft een hoge gipsdichtheid en daardoor is hij stootvast, isoleert geluid beter en heeft een hogere brandwerendheid dan de standaard gipskartonplaat. Bovendien kan je eenvoudig zware objecten ophangen en is deze plaat ook toe te passen in natte ruimtes. 

Deze veelzijdigheid maakt de Diamond Board uitermate geschikt voor niet-dragende scheidings- en voorzetwanden voor ruimtes waarin geleefd wordt. Muren blijven hiermee langer mooi. De plaat is te herkennen aan het blauwe karton!

Lees meer over Knauf Diamond Board.

Knauf Brio voor een strakke vloer

Knauf Brio is een droge dekvloer waarmee je oude of ruwe vloeren egaliseert in bestaande woningen. Hiermee ontstaat bij het monteren een zeer vlakke vloer met strakke naden, mede door aangefreesde verbindingslippen met zeer nauwkeurige pasvorm. En niet onbelangrijk: de Brio platen zijn handzaam, lichtgewicht en eenvoudig te verwerken!

Met Knauf Brio vloerelementen heb je daarnaast ook een zeer geschikte basis om vloerverwarming aan te brengen. Het is eenvoudig om leidingen van maximaal 14 mm in te frezen waar je na afdichten met Knauf Uniflott een strakke herstelde dekvloer hebt die voor vrijwel elke vloerafwerking toepasselijk is. Je creëert hiermee meer wooncomfort én je verduurzaamt de woning ook direct.

 Meer over Knauf Brio en een handig stappenplan.

Exposanten

Milwaukee

Natuurlijk mag Milwaukee niet ontbreken op het Bouwfestival XXL! Naast dat je de M12 en M18 apparaten kunt bekijken is er ook een Packout Robot. 

Lees verder »
Exposanten

Zinsser

Zinsser is al jarenlang het merk voor de vakman bij het oplossen van schilderproblemen. Graffiti, brandschade, noesten, roest, waterkringen, Zinsser is het antwoord voor het

Lees verder »