Uponor

Nathan, leverancier van onder andere Uponor, zal op de beurs aanwezig zijn met een speciale vrachtwagen waarin ze onder andere perskoppelingen en warmtepompen laten zien.

De afgelopen 25 jaar heeft Uponor al meer dan 500 miljoen koppelingen voor leidingwerk geproduceerd, die vervolgens door de vakmensen zijn geïnstalleerd. Een deel hiervan zijn perskoppelingen voor permanent dichte verbindingen tussen meerlagenleidingen. Deze worden toegepast voor water, verwarming of koeling.

Ontdek het gemak van de perskoppelingen van Uponor door op de stand zelf aan de slag te gaan.

Meer lezen over de perskoppelingen van Uponor.
En zo monteer je de S-Press PLUS perskoppelingen

Warmtepompen

Naast perskoppelingen kun je ook kennismaken met lucht/water warmtepompen. Je krijgt er als vakman steeds vaker mee te maken: duurzame, andere oplossingen voor de warmtevoorziening in woningen dan een cv-ketel. Klanten vragen jou er naar en dan is het handig wanneer je precies weet welke mogelijkheden er zijn. Bij de stand van Nathan kun je alle informatie krijgen die je zal professionele bouwer nodig hebt om je klanten goed te kunnen informeren.

Meer lezen? Help je klant eenvoudig van het aardgas af.

Exposanten

Milwaukee

Natuurlijk mag Milwaukee niet ontbreken op het Bouwfestival XXL! Naast dat je de M12 en M18 apparaten kunt bekijken is er ook een Packout Robot. 

Lees verder »
Exposanten

Zinsser

Zinsser is al jarenlang het merk voor de vakman bij het oplossen van schilderproblemen. Graffiti, brandschade, noesten, roest, waterkringen, Zinsser is het antwoord voor het

Lees verder »